www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  458 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   224579554 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Service / Perkhidmatan

Status Iklan:

Terapi Mashu

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Putrajaya - Putrajaya| Iklan: 13/07/2019||ID Iklan: 42236| 54

[11:50, 13/7/2019] Sean Lim: Keberkesanan terapi dibantu oleh kuda (atau beberapa tahu sebagai terapi kuda) telah terbukti berkesan dalam membantu rawatan banyak kes, terutama kanak-kanak yang mempunyai keperluan khusus.

Mahsutherapy adalah kaedah terapi revolusioner yang membawa istilah terminologi menara kuno dengan penyesuaian moden untuk menghasilkan hasil yang paling berkesan untuk kanak-kanak. Evolusi Hippotherapy, Psikoterapi, Kegiatan Equine, dan lain-lain terapi dibantu dengan kuda, dilahirkan MahsuTherapy, terapi yang diasaskan oleh Dr Khew dengan ahli terapi Pekerjaannya, Physiotherapist, Psikolog, Perilaku, Pendidikan Khas, Anak Usia dan Psikiatri.

MahsuTherapy pada dasarnya membantu kanak-kanak dengan autisme, ADHD, Down Syndrome, Cerebral Palsy, kesukaran belajar dan keperluan keperluan khas yang lain.

Kadar Mahsutherapy:
4 sesi - RM300 / sesi
8 sesi - RM280 / sesi
12 sesi - RM260 / sesi

Tempah untuk anak anda sekarang kerana terdapat hanya kerusi terhad yang tinggal!

Untuk maklumat lanjut, hubungi Pengasas Dr Khew di 011-10140828 untuk perundingan yang tidak wajib.


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my