www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  323 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   224578189 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Sell / Menjual

Status Iklan:

BARANGAN BAYI DAN KANAK KANAK MURAH IMPORT TERBARU

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Kuala Lumpur| Iklan: 04/09/2019||ID Iklan: 42770| 244

BARANGAN BAYI DAN KANAK KANAK MURAH IMPORT TERBARU
Expand gallery

FIngo Malaysia Sdn Bhd adalah pembekal dan pengedar barangan bayi, kanak kanak dan ibu lepas bersalin harga murah, import terbaru dari pengeluar/pengilang di China, Korea dan Jepun. Kami menawarkan lebih 5000 jenis produk pelbagai katogeri harga jimat dengan pelbagai diskaun dan insentif yang luar biasa. Senarai barangan import kami dikemas kini sentiasa dengan tawaran kos kiriman serndah RM5 dan penghantaran percuma untuk item item tertentu.

Samada pembelian untuk kegunaan peribadi dan keluarga atau untuk perniagaan seperti dropship, trading, kedai runcit, pasar malam dan sebagainya, had kuantiti belian tidak ditetapkan (pembelian 1 unit juga dibenarkan pada harga yang kekal murah).

Anda hanya perlu buka akaun percuma dengan mendaftar di pautan http://bit.ly/2zc6sMi dan seterusnya download Applikasi Fingo di Google Store dan terus boleh login bagi mengakses ribuan produk import harga murah kami.

* Anda juga boleh copy dan paste pautan http://bit.ly/2zc6sMi ke web browser hp/laptop anda untuk mendaftar percuma bagi mendapatkan akaun Fingo.SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my