www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  491 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   216259809 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Service / Perkhidmatan

Status Iklan:

Pinjaman Peribadi/Pinjaman Cagaran 013-633 7711

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Selangor - Subang Jaya| Iklan: 21/01/2021||ID Iklan: 47491| 32

Pinjaman Peribadi/Pinjaman Cagaran 013-633 7711
Expand gallery

Pinjaman Peribadi

Pinjaman peribadi adalah pinjaman yang boleh diambil oleh semua rakyat Malaysia yang mempunyai sumber pendapatan. Ini adalah satu skim pinjaman yang menyediakan pinjaman kepada pekerja tetap bergaji dengan pelan pembayaran balik bulanan untuk memenuhi keperluan peribadi mereka.Pinjaman peribadi juga boleh ditakrifkan sebagai pinjaman jangka pendek dan ia mungkin jawapan kepada keperluan tunai jangka pendek anda. Ini kerana pinjaman peribadi biasanya mempunyai tempoh pembayaran balik yang lebih singkat daripada lain-lain jenis pinjaman seperti pinjaman perumahan atau gadai janji.

Kami telah mendapat pinjaman peribadi untuk memenuhi keperluan anda, dan perkhidmatan peribadi untuk menyokong teori tersebut. Pengurangan kadar, tiada kos penutup, dan yuran perundingan.
Hanya mengisi borang permohonan dan kami akan proses yang lain. Setelah permohonan anda diluluskan, anda hany menandatangani perjanjian dan menerima jumlah yang dipinjamkan pada hari yang sama.

Pinjaman dari 1,000 hingga 50,000

Dokumen yang diperlukan
Ic
Slip gaji 3 bulan terkini
Penyata bank 3 bulan terkini
Bil electrik & air

Pinjaman Cagaran

Kami memberi pinjaman bercagar hartanah bernilai tinggi seperti Rumah Teras, Semi-D, Banglo, Condominium, Apartment ,Shop Lot dan tanah kosong.

Kami akan menilai hartanah cagaran anda, dan sekiranya jumlah cagaran dapat diterima oleh anda, wang tunai akan diberikan segera kepada anda bersama-sama dengan resit cagaran.

Dokumen Yang Diperlukan Bagi Pinjaman Cagaran Hartanah :
Ic
Penyata baki pinjaman (jika ada)
Geran
S&P (Sales & Purcahse Agreement) salinan yang disahkan
Cukai tanah & pintu

Call/Sms/Whatsapp :013-633 7711


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my