www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  352 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   216557029 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Service / Perkhidmatan

Status Iklan:

Kredit Komuniti Selangor/Kuala Lumpur

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Selangor - Puchong| Iklan: 27/08/2021||ID Iklan: 48646| 22

Kredit Komuniti Selangor/Kuala Lumpur
Expand gallery

PERLUKAN WANG DLM MASA TERDEKAT. PROCESS SENANG & SAH. KAMI COMPANY PINJAMAN WANG BERLESEN. TIDAK PERLU BAYAR APE2 FEE.

Kelulusan pinjaman sekarang memang PANTAS. Bila hantar dokumen full, 2 jam boleh lulus, semua maklumat dirahsiakan. Urusan mudah dan cepat lulus. Tempoh pembayaran balik yg fleksibel.. Bayaran bulanan boleh dibincang.. Kami mengambil masa 2 jam dlm sehari sahaja utk proses.

“Perniagaan kami semua sah di sisi undang2” Had pinjaman pun tinggi. Kepada Kerajaan/Swasta/Pesara dan Sebagainya. Kami boleh tolong selesai pinjaman di syarikat lain.

Tak percaya apa kami kata. Segera hubungi kami. Kami adalah sebuah syarikat berdaftar dan sah. Kalau ingin tahu lebih lanjut segera,sila hubungi kami.

Area: KUALA LUMPUR/SELANGOR/TERENGGANU/PAHANG/NEGERI SEMBILAN/MELAKA
Call/Sms/Whatsapp: 013- 633 7711
https://fastfastloan.wasap.my/


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my