www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  672 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   224621029 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Sell / Menjual

Status Iklan: Still Offered / Masih Ditawarkan

Jimat Minyak dan Rawatan Enjin

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Perak - Taiping| Iklan: 20/10/2021| Kemaskini: 20/10/2021|ID Iklan: 48853| 87

Jimat Minyak dan Rawatan Enjin
Expand gallery

MEMANG TAK MASUK AKAL...❗️❗️❗️

.BRO
Kalau boleh jimat kenapa nak membazir...❗️❗️❗️
.
Anda ada masalah berikut ❓❓❓

✖️ Rasa beban bila harga minyak naik setiap tahun
✖️ Enjin berat pickup macam siput
✖️ Nak motong kereta kena tekan paddle kuat
✖️ susah nak masuk gear
✖️ susah nak start enjin pagi-pagi
.
.
Nak tak jika kami bantu anda selesaikan masalah ni ❓❓❓

✅ Penjimatan sehingga 70%
✅ Enjin kasar jadi ringan,bersih macam baru
✅ Asap macam rumah terbakor boleh berkurangan
✅ Bunyi tepet kuat macam bertukang boleh jadi senyap

Korang kena kenal Ecostar Fuel Saver.
Penjimat Minyak terbaik 2021.
sesuai untuk semua jenis kenderaan petrol dan diesel

HANYA 40 TITIK JER, SEAWAL 5 MINIT DAH NAMPAK KESAN.

TAKUT ENJIN ROSAK❓❓❓

JANGAN RISAU...

Ada liabiliti Insuran AIG RM2.8 JUTA Sebagai jaminan kualiti produk.

Call/Whataaps Amri ( 0111-6410010 )
https://wa.me/message/IHBGW3QTG3XMM1


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my