www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  477 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   215950234 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Sell / Menjual

Status Iklan:

Pengedar dan Pembekal Sabun Pencuci Dozee (Selangor/Kuala Lumpur)

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Kuala Lumpur - Kuala Lumpur| Iklan: 08/03/2021| Kemaskini: 08/03/2021|ID Iklan: 47808| 193

Pengedar dan Pembekal Sabun Pencuci Dozee (Selangor/Kuala Lumpur)
Expand gallery

Assalamualaikum dan Hi Guyss! Sara here ~
Kami merupakan Pengedar dan Pembekal Sabun Dozee ~ Sabun pencuci pilihan rakyat Malaysia.

Rama yg tanya Sara apa yang best nya sabun Halal Dozee ni?? Ok jom kita tengok apa yang special sangat dengan Sabun Dozee ni...

>> 4-DALAM-1 (Pencuci, Pelembut, Pewangi & Anti-Bakteria)
>> Disahkan HALAL oleh JAKIM
>> Sabun PEKAT & WANGI
>> Pakaian TIDAK BERBAU HAPAK, Walaupun Selepas Ditinggal Semalaman
>> 100% Produk Muslim Bumiputera
>> Tidak Mengandungi Lemak Haiwan
>> Bau Wangi Tahan Lama ~ Walaupun Beberapa Hari Selepas Basuhan

yess, yang penting sabun Dozee ni WANGI dan disahkan HALAL oleh JAKIM. Kita mestilah nak guna barangan yg suci dan baik untuk keluarga kita kan?

Boleh check out sijil-sijil Halal sabun-sabun keluaran Dozee di sini >> https://nakshare.info/SijilHalalSabunDozee

SEKEJAP! Betul ke sabun Dozee ni wangi dan pakaian tak berbau hapak?

Kalau Sara cakap sahaja abang-abang dan akak-akak tak percaya. Tak apa jom kita lihat apa penggunaa-pengguna yang dah guna sabun Dozee ni cakap >> https://nakshare.info/ApaKataPenggunaDozee

===

Sara juga mengalu-alukan abang-abang dan akak-akak yang berminat nak menjadi sebahagian keluarga besar Dozee dan sedikit sebanyak buat duit tambahan.

Boleh layari link ini >> https://dozee.com.my/daftar-ejen/

Jika ada sebarang pertanyaan halo-halo sahaja Sara


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my