www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  757 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   223128769 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Sell / Menjual

Status Iklan:

Selimut motor dark cloud

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Kelantan - Kota Bharu| Iklan: 15/08/2017||ID Iklan: 36781| 504

selimut motor dark cloud
Expand gallery

HARI-HARI TENGOK MOTOR BERABUK ,,PENAT NAK LAP!!!
HARI-HARI TENGOK MOTOR KENA LAP ....ALAHAI
HARI-HARI MOTOR KENA PANAS HUJAN ...AIYAA BOLEH ROSAK MOTOR

Selimut Motor Dark Cloud
High Quality AAA
ðŸ Anti Scratch
ðŸ Senang Dilipat
ðŸ Lasak dan Susah Nak Koyak
ðŸ Material Polyster (Kalau PVC mudah koyak dan reput bila selalu kena panas n hujan)
ðŸ Tak rosak body dan x mencalarkan cat body motor,kalau yg murah bila panas sangat kena body motor yg panas,boleh cair dan rosakkan mtor bro.
ðŸ Selimut ni juga ada Tali Lock,Bergetah utk tayar depan dan belakang so Selimut ni x mudah terbang bila kena angin.ðŸ‘ðŸ‘
ðŸ Kalis Air/Panas
(Waterproof)
ðŸ Kena Ekzos yg panas pon xde apa2 kesan,kiranya x cair lah selimut tu,kalau murah punya akan cair..
PM CEPAT NAK SELIMUT MOTOR

PM SAYA http://www.wasap.my/+6 Show contact number muiz
PM SAYA http://www.wasap.my/+6 Show contact number muiz
PM SAYA http://www.wasap.my/+6 Show contact number muiz
Read more at http://www.mudah.my/Selimut+Motor-57669453.htm#KhzPPiQbYQIfbjgz.99


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my