www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia  724 Pengguna Dalam Talian    www.sekaki.my - Gedung Iklan Percuma Malaysia   217347154 Iklan Dilawati

Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah pilihan harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

www.sekaki.my [Pakej C] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my
  • exp: 15 Dis 2021

  • exp: 30 Nov 2021

  • forex gmiedge

    exp: 28 Nov 2021

  • exp:

www.sekaki.my

Look For / Mencari

Status Iklan:

Komik Lama

QR code

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Selangor - Puchong| Iklan: 12/10/2020||ID Iklan: 46831| 63

Komik Lama
Expand gallery

Assalam,

Saya mencari komik atau majalah lama seperti :-

1. Komik Hong Kong alih bahasa Malaysia cth - Jejak Wira, Juara Wira, Pendekar Laut, Alam Perwira, Anak2 Wira, Pendekar Sakti, Parang Gila, Ultraman Tiga, Dewa Suria, Juara Jalanan, Wira Tunggal dan lain-lain.

2. Komik Jepun alih bahasa Malaysia cth - Doreamon, Mutiara Naga, Misteri Naga, Budak Getah, Penyiasat Remaja, Pencak Nujum, Conan, Slamdunk, GTO dan lain-lain.

3. Majalah Gila-Gila/Ujang/APO!/Batu Api/ Gelihati/Anak2 Sidek/Pendekar Jaki/Mat Despacth/Aku Budak Minang dan lain-lain.

4. Gempak Starz karya Zint, Puyuh, Puppetter, Slaium atau tajuk2 seperti Monggo, Kishiro, Oxer, Cockroach Boy, Utopia High, Toto, Falcon atau cerita seram.


Saya ambil harga tinggi sedikit dari timbang kilo. Ikut kondisi dan bilangan naskah yg ada untuk harga yang berpatutan.
Sedia COD area lembah Klang.

Boleh hubungi saya atau whatapps di
012-3212204
https://wa.me/60123212204
Joe


SHARING IS CARING:
Sila share/kongsi kepada mereka yang berkenaan

www.sekaki.myPERINGATAN:

Pihak sekaki.my tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial di bawah ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

www.sekaki.my