jual makanan
jual makanan
84 Senarai iklan. Iklan dalam kategori ini »
Untuk menjamin mutu iklan, semua iklan baharu akan diproses secara manual sebelum diterbitkan. Iklan yang berulang, salah kategori, salah harga dan tidak mengikut terma dan syarat - tidak akan disiarkan. Terima kasih

jual makanan Kuala Lumpur

All
Personal
Company

Paparan 1 - 19 Iklan daripada 19 Susun mengikut: Newly listed | Lower price first | Higher price first

www.sekaki.my Iklan Premium [Pakej A] - Langgan di sini www.sekaki.my
28/07/2017
Sambal Garing Che Nor-Mudah, Sedap & Menyelerakan

Sambal Garing Che Nor-Mudah, Sedap & MenyelerakanRM 10.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 36547 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Assalamu'alaykum dan Salam Sejahtera semua Kami ingin berkongsi kelazatan Sambal Garing Che' Nor "Extra Bilis" yang memang sudah t...

17/05/2017
Milo Energy Cube Terlaris (Halal)

Milo Energy Cube Terlaris (Halal)RM 35.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 35849 Malaysia - Kepong - Kuala Lumpur

MILO ENERGY CUBE PERTAMA DI MALAYSIA - HOT ITEM !!! Tiada masa nak breakfast? Perlukan tenaga dengan segera? Hanya buka dan makan ...

11/04/2017
SARDINE SANDWICH MERECIKK

SARDINE SANDWICH MERECIKKRM 40.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 35356 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

siapa yang tak suka makan sandwich ..? cakap inti sandwich ni ciput jer... no.. no.. no.. salah tu.. cuba tengok betul2 .. gambar ...

09/03/2017
Menjual Sandwich untuk sebarang Majlis

Menjual Sandwich untuk sebarang MajlisRM 3.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 34804 Malaysia - Cheras - Kuala Lumpur

Saya ingin mencari mana-mana premis (cafe/kedai/kantin/kilang/universiti/gerai/restoran) di sekitar Kuala Lumpur atau yang berdeka...

09/03/2017
Ejen / Dropship diperlukan..

Ejen / Dropship diperlukan..RM 20.00

Look For / Mencari

ID Iklan: 34803 Malaysia - Cheras - Kuala Lumpur

Saya adalah pembekal popia nestum, popia milo dan popia cheese. Saya ingin mencari agent yang berminat untuk menjual produk saya a...

16/01/2017
Cendawan Kukur - Bongkah atau Cendawan Segar

Cendawan Kukur - Bongkah atau Cendawan SegarHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 33495 Malaysia - Lembah Pantai - Kuala Lumpur

Kami menjual Bongkah Cendawan Kukur dan Cendawan Segar hasil tanaman UM. 1) Bongkah kami boleh di tempah mengikut qty yang diperlu...

07/12/2016
Menjual pelbagai jenis makanan dan dihantar terus ke rumah anda.

Menjual pelbagai jenis makanan dan dihantar terus ke rumah anda.Hubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 32416 Malaysia - Cheras - Kuala Lumpur

Kami menjual dan menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan terus ke rumah anda di sekitar Kuala Lumpur. Menu-menu istimewa kam...

01/12/2016
brownies murah

Brownies murahRM 10.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 32253 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Kepada peminat brownies, Dapatkan brownies murah Brownies kedut dengan walnut & chocolate drizzle per pax rm10 whole rm35 cont...

26/11/2016
PEMBEKAL KEROPOK LEKOR ORIGINAL TERENGGANU

PEMBEKAL KEROPOK LEKOR ORIGINAL TERENGGANURM 10.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 32087 Malaysia - Kepong - Kuala Lumpur

Kami membekal keropok lekor ORIGINAL daripada TERENGGANU dgn harga yang berPATUTAN. Keropok lekor Tebal : RM20/pack - 100 pcs Nipi...

19/08/2016
Katering Murah, Sedap dan Pantas!

Katering Murah, Sedap dan Pantas!RM 2.99

Service / Perkhidmatan

ID Iklan: 27201 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Kami menyediakan khidmat katering untuk majlis kecil dan sederhana di kawasan Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Kami juga memb...

31/05/2016
Serunding Sedap Kg Laut Harga Borong

Serunding Sedap Kg Laut Harga BorongHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 24617 Malaysia - Kuala Lumpur

SERUNDING SEDAP KG LAUT KLATE HARGA BORONG Assalam▀ś/Haiii semua... Kami merupakan pembekal terbesar Serunding dr Kg Laut Kelate......

30/05/2016
KACANG SEDAP MELETOP

KACANG SEDAP MELETOPHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 24582 Malaysia - Kuala Lumpur

boleh hubungi or whattapps 0196422436 untuk tempahan

26/04/2016
Tempahan kuih raya g0000jeess!!

Tempahan kuih raya g0000jeess!!Hubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 23656 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

** Tempahan Kuih Raya di buka !! ** tempahan lebih 10 balang akan dapat free postage jom grab sekarang !! offer dibuka sehingga hu...

25/04/2016
Rempeyek kacang tanah , ikan bilis dan kuih raya

Rempeyek kacang tanah , ikan bilis dan kuih rayaHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 23640 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Berminat nak jual kuih raya? Nak beli kuih raya dari kami pun boleh.. Untung 100% milik anda !! Homemade ya, dijamin berkualiti da...

01/03/2016
Ikan Patin Pahang & Talapia Segar Terbaik di Pasaran

Ikan Patin Pahang & Talapia Segar Terbaik di PasaranHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 21614 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Assalam/Haiii... Kami merupakan Penternak & Pembekal Utama ikan Patin Pahang & Talapia.......... Kenapa anda perlu membeli...

27/02/2016
Serunding Sedap Kg Laut Harga Borong

Serunding Sedap Kg Laut Harga BorongHubungi Pengiklan

Sell / Menjual

ID Iklan: 21468 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Assalam/Hellooo Kami pembekal SERUNDING DARI KELANTAN ( Kg Laut) yg dijamin sedap & lazat. HARGA DI BAWAH ADALAH HARGA BORONG....

15/01/2016
Tepung Kek Coklat Gebu

Tepung Kek Coklat GebuRM 10.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 19635 Malaysia - Bandar Tun Razak - Kuala Lumpur

Hanya tambah 2 Bij Telur + minyak + susu sahaja Kek Coklat Gebu,Lembab, Sedap Pasti Jadi Turut disediakan topping dan Coklat rice ...

30/12/2015
Ikan Pekasam Goreng

Ikan Pekasam GorengRM 5.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 19110 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

Kami menjual dan pembekal Ikan Pekasam Goreng. Ikan yang didapati di sungai seperti ikan putih, ikan lambang, dll.1 Paket RM5 ( 20...

01/12/2015
biskut timbang

Biskut timbangRM 20.00

Sell / Menjual

ID Iklan: 17513 Malaysia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur

AREA KL sahaja ... yang berminat nak dapatkan biskut2 dan keropok2 secara online dan dihantar terus ke tempat kerja / rumah anda S...

www.sekaki.my [Pakej B] Banner 250px X 250px. Langgan Di sini www.sekaki.my

  • exp: 16 Jun 2018

  • exp:

  • exp:

  • exp:

  • 1